Snollebollekes presenteert ook familieshow in GelreDome

 Snollebollekes presenteert ook familieshow in GelreDome

Zojuist heeft de populaire feestact Snollebollekes tijdens een optreden bij Zapplive bekend gemaakt dat er op woensdag 1 april 2020 ’s middags een extra show in het GelreDome gegeven zal worden, speciaal bedoeld voor families. De minimale leeftijd voor deze aangepaste show is 6 jaar. Naast de drie avondshows, waarvan alleen nog tickets voor zaterdag 4 april te verkrijgen zijn, is dit de 4e show van Snollebollekes Live in Concert in het GelreDome in 2020

Familievriendelijke show
Al járen ontvangt het team achter Snollebollekes vele vragen of de jongere kinderen óók eens een Snollebollekes show kunnen bijwonen. Ook het afgelopen jaar werd organisator Matrixx bedolven onder deze verzoeken. “Nu ik zelf ook onlangs vader ben geworden, kán ik er niet meer omheen, dus hebben we met het team overlegd en kunnen we nu met trots deze familieshow presenteren!”, aldus Snollebollekes.

Op de woensdagmiddag zal het volume in het GelreDome wat lager zijn, duurt de show geen 3 uur maar 1,5 uur en komen er andere gastartiesten op het podium. Maar natuurlijk zal Snollebollekes zelf het meest op het podium te vinden zijn! Hij heeft voor de familieshow ook MAAN, Monique Smit, Gebroeders Ko, Alpenzusjes en DJ Maurice uitgenodigd; en heeft misschien nog wel wat verrassingen in petto!
Kaartverkoop
Tickets voor de Familieshow van Snollebollekes Live in Concert zijn vanaf zaterdag 30 november te koop en kosten dan slechts €17,50 (ex fee). Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst de enige echte Snollebollekes Live in Concert muts kado.

Om je ervan te verzekeren dat jij als eerste je ticket kunt bemachtigen, kun je je nu via www.snollebollekeslive.nl inschrijven! Je ontvangt dan nog vóór de reguliere verkoop begint de mogelijkheid om jouw tickets veilig te stellen.

De shows van 27 & 28 maart waren binnen no-time uitverkocht. Van de avondshows zijn alleen nog tickets voor zaterdag 4 april verkrijgbaar via www.snollebollekeslive.nl.

2019-11-23T11:55:21+00:00