Extra Tickets Snollebollekes Live in Concert 2020

Goed nieuws voor de Snollebollekes fans die geen ticket hebben weten te bemachtigen voor de uitverkochte concertreeks in het GelreDome van eind maart. Organisator Matrixx heeft vandaag laten weten dat er voor ieder van de drie avondshows 1000 tickets beschikbaar komen. Daarnaast doneert Snollebollekes 250 tickets aan Stichting Quiet.

De organisatie heeft een aantal tickets uit de secundaire handel weten te blokkeren en nu de podiumtekeningen ook allemaal definitief zijn kan de balans worden opgemaakt. De aanpassingen geeft ruimte aan 1.000 extra bezoekers op de avondshows van vrijdag 27 maart, zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april. Deze tickets zijn vanaf aanstaande zaterdag 8 februari om 10:00 verkrijgbaar via www.snollebollekeslive.nl.

Op woensdag 1 april zal Snollebollekes optreden tijdens de speciale familieshow van Snollebollekes Live in Concert. Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar kunnen dan ook een (aangepaste) show van Snollebollekes bijwonen. Hiervoor zijn 250 tickets opnieuw beschikbaar gekomen. In plaats van deze opnieuw aan te bieden heeft Snollebollekes ervoor gekozen deze tickets te doneren aan Stichting Quiet, dat zich in verschillende steden inzet voor gezinnen die op de armoedegrens leven. Zo krijgen zij de kans ook te genieten van een gezellig familie-uitje. En waar kun je dan beter heen dan naar Snollebollekes?

Snollebollekes Live in Concert zal in 2020 viermaal in het GelreDome Arnhem te bewonderen zijn. De eerste shows waren binnen 20 minuten volledig uitverkocht. Afgelopen zaterdag ging ook het nieuwe Snollebollekes festival Total Loss in de verkoop; alle beschikbare tickets vlogen toen in een kwartier over de digitale toonbank. Het bewijs dat Snollebollekes momenteel ontzettend populair is. De extra kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 via www.snollebollekeslive.nl.

2020-02-05T17:48:31+00:00