Dreampop Festival 2018 – 8 juli 2018-01-31T12:38:17+00:00

DREAMPOP FESTIVAL

Het Foute Oktoberfest 2017

INFORMATION

Datum:
Zondag 8 juli 2018
Openingstijden:
13:00 – 23:00
Toegang: Alle leeftijden
Ticketinfo: €25,- (ex fee)
Ga naar de website

LOCATION

Rhederlaag, Lathum (Zevenaar)
Navigatie-adres:
Groenestraat, Lathum

Op zondag 8 juli 2018 organiseert Matrixx Events een nieuw popfestival op het terrein van Dreamfields Festival, dat op zaterdag 7 juli plaatsvindt. Waar het festival afgelopen jaar op zondag nog ‘Dreamfields Sunday’ heette, gaat het festival dit jaar verder onder de naam Dreampop, met nóg meer nadruk op popmuziek in de breedste zin van het woord, met als belangrijkste kenmerk de betaalbaarheid, want een ticket voor Dreampop kost slechts 25 euro!

Op de mainstage van het droomachtige Dreamfields terrein vind je dit jaar namelijk echte festival optredens van bands zoals Chef’Special, Waylon en Ronnie Flex & Deuxperience Band. Een geheel nieuwe ervaring, waarbij de kenmerken van een popfestival gecombineerd worden met de prachtige stages van Dreamfields. Verder op de mainstage onder andere optredens van Andre Hazes en Voice of Holland-winnares Maan!

In de grote tent richt Dreampop zich meer op de jeugd, met de populairste dance- en hiphop namen zoals Boef, Sevn Alias JeBroer en LNY TNZ. Naast deze tweede podia biedt het festival nog een derde feesttent; De Party Palace. Deze feesttent wordt deze dag gehost door niemand minder dan Snollebollekes die met een heel gevolg aan feestartiesten de boel vakkundig op z’n kop komt zetten.

Dreampop is op zondag 8 juli toegankelijk voor alle leeftijden en kost slechts €25,- (ex fee). Meer informatie is beschikbaar op www.Dreampop.nl.